ÇOK GEÇ OLMADAN, ÇOCUK İSTİSMARINA DUR DE!
Nirengi Derneği Çok Geç Olmadan Çocuk İstismarına Dur De! projesi çerçevesinde çocuklar üzerindeki yetişkin ihmal ve istismarı konusunda ebeveyn ve eğitimcileri bilgilendirmek ve farkındalık arttırmak amacıyla bir video hazırladı.
Ebeveyn ve eğitimciler için hazırlanan videoda çocuğa kendini korumanın nasıl öğretileceği, ihmalin işaretleri, duygusal, fiziksel ve cinsel istismarın nasıl fark edileceği, ihmal veya istismara uğrayan çocuğa nasıl yaklaşılması gerektiği ve cinsel istismar durumlarında sürecin işleyişi ele alınmaktadır.
Nirengi Derneği İletişim ve Görünürlük Koordinatörü İdil Türkmen; Çok Geç Olmadan, Çocuk İstismarına Dur De! projesi çerçevesinde çocuk ihmal ve istismarı konusunda toplumda farkındalık arttırmayı hedeflediklerini ve hazırlanan bu video ile mümkün olan en çok sayıda ebeveyn ve eğitimciye ulaşmayı amaçladıklarını belirtti.
sevilgorkemsahin@gmail.com
Ankara doğumlu Sevil Şahin 20 yılı aşkın bir süredir İstanbul’da yaşıyor. Evlenene dek yemek yapmayı bilmiyordu. Devamı..
2010 yılında sağlık problemleri yaşadık ailecek.2011 yılının önce sağlık sonra mutluluk...
PORSELEN DEMLİKTE 34. HAFTA 109. TARİF ADI: TAHİNLİ KURABİYE GÖNDEREN: http://mutfaktutkusu.blogcu.com/...
Günaydın sevgili blogger dostları ve ziyaretçilerim.İstanbulda bugun soğuk hafif rüzgarlı grimi...
Alperen baby shower partisiSevgili dostlar bu hafta sonu canım gülaycığım ile...
Meme Onarımı
Besinlerim çabucak olsun, vaktim bende kalsın" diyenlerdenseniz, bir mutfak robotu ile...
Erken uyumayı deniyorum bir süredir. E tabi vücut alışmış geç saate,...
KONU: LGS Öncesi Son Tüyolar LGS’ye sayılı gün kaldı * LGS...
Evimizin ayrılmaz bir parçası olan balkonlarımıza artık yaz esintileri hâkim! Özellikle...
Detoks Hakkında Tüm Merak Ettiklerin! Kafein, karbonhidrat, alkol, sigara veya şeker…...